Dermalni filer

Hijaluronski fileri koriste se za izglađivanje i popunjavanje bora, a baza im je hijaluronska kiselina koju prirodno nalazimo u našem organizmu. Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline postali su popularni nakon botoksa i silikonskih filera, posebice jer ne uzrokuju toliko negativne posljedice kakve su zabilježene s prethodne dvije vrste, a dobrobiti je mnogo.

Hijaluronska kiselina nalazi se u našoj koži, uz kolagen i ostale aktivne tvari koje održavaju kožu mladolikom. Njena uloga je da zadržava vodu, sprječava isušivanje kože te pruža volumen i pospješuje zacjeljivanje. Nažalost, tijekom godina razina hijaluronske kiseline opada, a koža postaje opuštena, dehidrirana i gubi na volumenu.

Uz opadanje hijaluronske kiseline i kolagena, na koži primjećujemo prve bore i fine linije, dok je elastičnost vidno smanjena.

Upravo zbog ovih problema starenja kože, na snagu su došli hijaluronski dermalni fileri koji pomažu koži vratiti elastičnost i vlagu te popuniti bore.

Zahvati ubrizgavanja hijaluronskih filera su također veoma brzi, a rezultati su gotovo odmah vidljivi.

VIŠE INFORMACIJA O OVOM TRETMANU MOŽETE DOBITI NA NAŠEM BROJU TELEFONA 01 4820 035, kao i na e-mail kontaktu info@poliklinikamesotrax.hr.

Call Now Button