Dermapen + BB Glow tretman

Moderan stil života, ubrzan tempo, različiti stresori i okolišni čimbenici utječu na našu kožu koja, pod ovim utjecajima, gubi svoj prirodan sjaj i mladenački izgled.

Dermapen tretman mikroiglicama idealan je tretman koji odgovara izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled lica u svakoj prilici.

Tretmani mikroiglicama svjetski su hit u području kozmetologije jer potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija. Dermapen tretman mikroiglicama efikasna je nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, u potpunosti bez kontraindikacija i bez komplikacija.

Radi se o tretmanu kreiranom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako što specijalno dizajniran uređaj potiče kožu na prirodno obnavljanje i pritom ublažava vidljive bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Što je BB Glow tretman?

Ovaj tretman kombinira učinkovitu nano-iglu s rezultatom polutrajnog make-upa. Polutrajna šminka je privremena, ali ne i trajna kao trajna šminka. S prirodnim proizvodima dobivate rezultat i do 6 mjeseci. Zbog svjetlosti, prirodnih pigmenata, ne događa se“pokrivanje” kože u obliku klasičnog make-upa. Ovaj tretman svima ocrtava jedinstvenu, blistavu i svježu kožu na licu.

Call Now Button