Povećanje grudi

Ugradnjom implantata najnovije generacije i visoke kvalitete postiže se željeno povećanje grudi.

Operacija se izvodi u općoj anesteziji. Operativne indikacije su raznovrsne, od nerazvijenih i malenih grudi, različitih asimetrija grudi, urođenih anomalija grudi do rekonstruktivne kirurgije grudi.

Operaciju povećanja grudi silikonskim implantatima, koja se počela izvoditi u ranim 60-im godinama ubrajamo u najmlađe zahvate estetske kirurgije. Od tada do danas milijunima žena su ugrađeni silikonski implantati te su moguće reakcije na implantat vrlo dobro ispitane i dokumentirane.

Moguća je blaga reakcija organizma na implantat, kao strano tijelo što u konačnici rezultira stvaranjem tanke, vezivne ovojnice kao prirodne barijere prema implantatu. Izuzetno su rijetke reakcije odbacivanja, koje se manifestiraju u obliku upalne reakcije i razvoja jake, vezivne ovojnice.

Silikonski implantati su mekani i ne mogu se otkriti dodirom ili pritiskom na dojku.

 

NAGLAŠAVAMO: Važno je znati da pacijentica bez poteškoća može dojiti dijete, te da je dojka dostupna svim medicinskim pretragama, jer se implantat nalazi ispod mliječne žlijezde ili ispod prsnog mišića.

Potrebno je također ukloniti predrasude da silikonski implantati izazivaju pojavu raka dojke. U nekoliko vrlo opsežnih studija je dokazano upravo suprotno.

Više saznajte na info@poliklinikamesotrax.hr ili na broju telefona 01 4820 035

Call Now Button