O NAMA

Poliklinika Mesotrax klinika je za dermatologiju i venerologiju te plastičnu kirurgiju i već je dugi niz godina jedan od ponajboljih odabira brojnih zadovoljnih klijenata u Zagrebu.

Brojni zahvati za ljepotu kože lica i tijela, kao i beauty tretmani naša su specijalnost te ono što nas jasno postavlja u samo središte industrije ljepote u regiji. Ključni tretman po kojem smo prepoznati i na koji smo izuzetno ponosni je onaj Mesotrax mezonita. 

Mesotrax je brendirana, neinvazivna metoda koja se sastoji u aplikaciji mezoniti putem posebnih atraumatskih iglica u odgovarajući sloj kože. Radi se zapravo o već poznatom materijalu od kojeg se rade posebni kirurški konci koji se vrlo uspješno koriste u plastičnoj kirurgiji, kardiokirurgiji, urologiji i ginekologiji.

Povratkom iz svjetski poznatog simpozija  („5th International Cosmetology Medical Aesthetic Symposium Korea „) iz Seula (poznati „Gangnam style“) u siječnju 2016. i  Bakua u lipnju 2016.  proširen je dijapazon mezoniti s još boljim i dugotrajnijim  efektom. Najnovija tehnika je tzv. „Super Anchor“ tehnika koja predstavlja kombinaciju male kirurgije (minimalan rez od 1 cm) i uvođenja posebnih PDS niti kojima se postiže izuzetan lifting efekt. Kombinacijom niti za mezo, fiksaciju i lifting postižu se odlični estetski rezultati. Kombinacijom svih tih niti i naravno odgovarajućim brojem istih postiže se krasan efekt rejuvinacije kojemu naravno svi naši klijenti teže. 

Uz Mesotrax mezonite, Poliklinika Mesotrax klijentima nudi cijeli dijapazon usluga i tretmana kojima ćete ostvariti svoj puni beauty potencijal.

Mesotrax licencirani liječnik obaviti će s Vama konzultacije prije tretmana, kako bi utvrdio vaše želje i potrebe, te dao svoje stručno mišljenje.

Call Now Button